Сода харчова

Продукт: Харчова содасода пищевая
Хімічна назва: бікарбонат натрію
Хімічна формула: NaHCO3
ГОСТ: 2156-76

Сода харчова являє собою кристалічну
порошкоподібну речовину тонкого помелу білого кольору,
не має запаху. Відмінна особливість харчової
соди - м'які лужні властивості, які не мають негативного впливу на рослинні та тваринні кані.
Сода (натрій двовуглекислий) має температуру кипіння 851С, плавлення - 270С.

Основні напрямки використання:
Натрій двовуглекислий активно використовується в таких промисловостях, як:сода пищевая

  • Харчова (добавка Е500);
  • фармацевтична;
  • легка (використання штучної шкіри та резини для підошви;
  • хімічна;
  • медична;
  • кольорова металургія;

Фізико-хімічні показники бікарбоната натрію:
Физико-химические характеристики бикарбонатa натрия

Натрій гідрокарбонат також активно використовується в хімічній промисловості в процесі виробництва різноманітних барвників, фтористих реактивів, пінопластів, товарів побутової хімії і наповнювачів у вогнегасниках.

Сода або бікарбонат натрію нетоксична, пожежо та вибухобезпечна, має третій клас небезпеки щодо впливу на організм людини і тварини. Сода харчова, ціна якої в нашій компанії за своїм рівнем оптимальна для вітчизняних споживачів, сьогодні є в кожному будинку. Жінки особливо близько знайомі з цим продуктом, так як вона є інгредієнтом таких всіма відомих блюд, як домашні пиріжки і млинчики.

Яндекс.Метрика